fredag 13 december 2013

Bokbloggsjerka 13 - 16 december

Först och främst - det är ju otroligt dåligt av mig att inte ha skrivit ett ord sedan senaste bokbloggsjerka. Det kommer ett ursäktsinlägg senare ikväll, med ett litet nytt bokinköp (så nöjd!) också.

Den här veckan undrar Annika:

Vilken författarduo tillhör dina favoriter? (Alternativt: finns det någon författare vars böcker du har gillat både under författarens riktiga namn såväl som dennes pseudonym)?

11 kommentarer:

 1. Det är nog inte helt enkelt, men så tycker jag inte att ngn författarduo hittills har skrivit något genialt. Inte vad jag kommer på i alla fall

  SvaraRadera
 2. Tror att det är svårt att skriva tillsammans med någon annan samtidigt som det vore kul att testa. Jag har bearbetat manus ihop med andra, men det är inte riktigt samma sak.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen imponerande att folk skriver hela serier ihop! Jag menar, vad händer om de vill olika? Tänk att behöva kompromissa om handlingen... :O

  SvaraRadera
 4. Jag är också imponerad att två lyckas skriva en hel roman ihop. Turas dom om att skriva eller hur gör dom?:). Jag själv lyckas sådär med att skriva mail tillsammans med min fru!

  SvaraRadera
 5. Just ja, hennes deckare ligger på plattan och väntar. Tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
 6. Ja, så klart... J.K. Rowling, men jag har inte läst något annat än Harry Potter av henne. Än.

  SvaraRadera
 7. Ett bra exempel där två författare verkligen lycka skriva bra ihop!

  SvaraRadera
 8. Engelsforsböckerna kom jag också att tänka på. Kan bara hålla med om stor beundran för alla som skriver tillsammans :-)

  SvaraRadera
 9. Engelforstrilogin måste jag verkligen ta tag i jag har ännu inte läst en enda bok i den serien.

  SvaraRadera
 10. Jag har inte läst nått av någon av dem, så jag får tro dig på ditt ord!

  SvaraRadera